lauantai 18. tammikuuta 2014

Varjourheilugaala 2014Urheilugaalan innoittamana julkaisen mielestäni vuoden 2013 sykähdyttävimmät ja mieleenpainuvimmat urheilusuoritukset, joita olen päässyt jotenkin itse seuraamaan (mielellään mahdollisimman vierestä :).  Tapahtumat kutakuinkin kronologisessa järjestyksessä.

Olli Somerpuro 330km tasatyönnöllä Vierumäen 24h-hiihdossa

Suoritus jota en osannut edes kuvitella. Ehdottamasti jotain mitä pitää itse nähdä! Olli veti myös kaikki ylämäet työntäen ylös ja koko reissu ilman taukoja. Tasatyöntö ei varmastikaan ole tuloksen kannalta optimaalisin tekniikka kyseisessä kilpailussa, mutta ehdottomasti näyttävin.

Janne Mononen ja 3:12 voittoaika Nuuksiossa

Ammattimiehen näytös - paukusta maaliin kärjessä.


Jussi Kallioniemi ja kovin suomalaistulos UTMB:llä kautta aikojen

En valitettavasti päässyt seuraamaan livenä tätä, mutta tulospalvelua tuli vahdattua jatkuvasti. Todella upea suoritus! Tätä ei heti rikota.


UTMB-PTL kisaseuranta Team North J's ja Mustavuoren reippaat

Kisaseuranta gps-pallukoista ja väliajoista oli yllättävän jännää seurattavaa. Jätkät lähti heti startissa tuplajohtoon, missä oli varmasti ranskalaisilla ihmettelemistä. Vaikka johto ei kestänytkään ihan loppuun asti, niin upea suoritus molemmilta jengeiltä.


Janne Hietalan irtiotto Vaarojen maratonilla hiekkatiellä

Janne löi yhden pykälän lisää vauhtia ja hävisi muutamassa mutkassa näköpiiristä. Todellinen selkärangan katkaisu, hieno veto!


Jussi Nokelainen ja alamäkijuoksu Vaarojen maratonilla

Jussi tuli alamäessä sellasella rytinällä ohi, että teki mieli lähteä itse kotiin harjoittelemaan siltä seisomalta. Vahvaa tekemistä.


Vaarojen maratonin Ultralta viimeisenä maaliin saapunut juoksija

Vaarojen maratonilla on hienoa, että kaikki juoksijat taputetaan riemusaatossa maaliin. Ikimuistoinen tilanne sattui jälleen Vaaroilla. Tunnelma oli todellakin katossa ja maalintulija otti kyllä sanalla tilan haltuunsa! Kannattaa tsekata video tapahtuneesta.


Aki Nummela ja reittiennätys 8:58 Pirkkolan 3km reitillä

Sain seurata tätä juoksuiloittelua sentään 5 metriä kunnes Aki hävisi horisonttiin. Voisi yrittää joskus itse juosta edes sen ensimmäisen ylämäen samaa vauhtia.  Kannattaa muuten käydä kokeilemassa millainen reitti on tuo Pirkkolan 3km niin saa hyvän käsityksen miksi aika 8:58 on jo jokseenkin erikoinen. 

Mikael Heermanin Sysikallio100:n taputtelu ajassa 20:30

Ammattimiehen näytös, myös startista loppuun kärjessä. Uskomattoman vakuuttavaa ja tasaista tekemistä.

Eetun ja Miikkan debyyttiultrat Sysikalliossa

Ensimmäisen ultrat molemmilla kaveruksilla ja vielä syssärissä. Ei tarvitse kuin ottaa hattua päästä.

Jussi Rikun Sysikallio100-maalintulo 3min ennen maalin sulkeutumista

Sitkeää tekemistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti